Zuigwand-droogwand

Zuigwand

Wilt u uw agrarische gewassen op een kwalitatief hoogwaardige wijze drogen? Maak dan gebruik van een zuigwand. 

Een voordeel van het drogen met een zuigwand, is het relatief grote inlaatoppervlak. De ventilatoren zuigen de ventilatielucht horizontaal af. Bij een zuigsysteem kan dit met behulp van een zeil, dan wordt de lucht door de kisten gezogen.

Daarom moeten de aanzuigspleten van de voorste rijen afgedekt worden met een zeil. Met dit systeem drogen de producten snel, daardoor ontstaan er geen natte plekken meer in de producten. De kisten kunnen bij dit systeem in langere rijen ervoor worden geplaatst. 

 

Daarom Droogwand.nl

Droogwand.nl heeft een professioneel en gedreven team. We werken snel en zijn flexibel. We hebben de mogelijkheid tot het leveren van een totaal pakket. We hebben een reeds opgebouwde portfolio in binnen- en buitenland. Wij geven een eerlijk advies en leveren compleet maatwerk. Wij zijn oplossingsgericht en betrouwbaar.  En wij willen graag klanten ontzorgen, door totaalprojecten te bieden. 

Wij van Droogwand.nl streven naar persoonlijk en een prettig contact. We werken veelal met vaste gezichten en korte lijnen. Klanten ervaren ons als laagdrempelig, professioneel, meedenkend en vertrouwd.  Droogwand.nl richt zich voornamelijk op het bouwen van vaste en mobiele droogwanden met het duurzame materiaal betonplex.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

                               

 

Meer informatie?

Heeft u specifieke vragen? Vul het formulier in en we antwoorden op uw vragen. Een beller is sneller.

Klik op onderstaande button en bel met Martijn Snijder. We helpen u graag!

icon
Liever meteen bellen?
Bel Martijn Snijder: 06-30237304
Maak een keuze
Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
Uw telefoonnummer ontbreekt
Uw vraag of opmerking ontbreekt
Afbeelding van droogwand geplaatst<br>bij <span>van den Dries Dronten</span>

droogwand geplaatst
bij van den Dries Dronten

Droogwand.nl heeft bij fa. van den Dries in Dronten een droogwand met dwarsventilatie geplaatst.

Afbeelding van palletdroogwand geplaatst<br />bij <span>Agrifirm Emmeloord</span>

palletdroogwand geplaatst
bij Agrifirm Emmeloord

Bij Agrifirm Emmeloord is een palletdroogwand geplaatst, voor het hoofdzakelijk drogen van zaaigraan.

Bel direct!

Bel Me NU

Top <h4>droogwand.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.droogwand.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/mobiele-droogwanden/">Mobiele droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vaste-droogwanden/">Vaste droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/aardappelwand-droogwand/">Aardappelwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienwand-droogwand/">Uienwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/kistenbewaring-droogwand/">Kistenbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/drukwand-droogwand/">Drukwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/zuigwand-droogwand/">Zuigwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienbewaring-droogwand/">Uienbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/project/">Project</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealers/">Dealers</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealer-fassaert-machines/">Fassaert Machines</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vacature/">Vacature</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/rel//"></a></li> </ul>