Vaste droogwanden

Afhankelijk van het aantal kuubskisten dat u voor een droog- of zuigwand wilt zetten, is een vaste droogwand een uitstekende keus. Met een vaste kistenbewaring is de bewaartechniek optimaal in te stellen. De luchtvochtigheid is bijvoorbeeld uitstekend te regelen, zodat u uw gewas op de beste manier kunt drogen. Het gewicht in uw gewas blijft constanter wat in de meeste gevallen een hogere netto opbrengst oplevert. Vertel ons uw wensen en Droogwand.nl geeft u het beste advies over de plaats, de indeling, het formaat en de beste bewaartechniek voor uw vaste droog- of zuigwand. Ook denken we met u mee over het aantal kisten dat u in uw bewaring kunt plaatsen en het type ventilatoren. Wij leveren uw droogwand compleet op, dus inclusief kozijnen, deuren, kleppen, luiken en eventuele toebehoren, zoals een zeil of blaasbalg.

 

Bijzonderheden vaste droogwanden

  • Optimale luchtvochtigheid voor constanter gewicht van uw gewas
  • Droogwand.nl denkt mee over plaats, indeling en formaat droogwand
  • Vaste droogwand inclusief toebehoren, zoals ventilatoren, deuren en zeil
  • Prefab in Bant gemaakt voor snelle plaatsing in loods
  • Geschikt voor aardappels, uien, bloembollen en bleekselderij

 

Vaste droogwand prefab gemaakt

Om ervoor te zorgen dat u uw loods zo lang mogelijk zelf in gebruik kunt houden, maken wij alle zuig- en droogwanden prefab in Bant. Bant ligt in de Noordoostpolder, vlakbij Emmeloord, the potato capital of the world. Door het prefab fabriceren hebben wij slechts een paar dagen nodig om uw droogwand in uw loods te plaatsen. Daarna kunt u de loods meteen weer inzetten. De vaste droog- en zuigwanden van Droogwand.nl zijn geschikt voor het bewaren van aardappels, uien, bloembollen en bleekselderij. Mocht u andere producten voor de droogwand willen zetten, dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op door een appje te sturen met uw wensen.

 

Meer informatie?

Heeft u specifieke vragen? Vul het formulier in en we antwoorden op uw vragen. Een beller is sneller.

Klik op onderstaande button en bel met Martijn Snijder. We helpen u graag!

icon
Liever meteen bellen?
Bel Martijn Snijder: 06-30237304
Maak een keuze
Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
Uw telefoonnummer ontbreekt
Uw vraag of opmerking ontbreekt
Afbeelding van droogwand geplaatst<br>bij <span>van den Dries Dronten</span>

droogwand geplaatst
bij van den Dries Dronten

Droogwand.nl heeft bij fa. van den Dries in Dronten een droogwand met dwarsventilatie geplaatst.

Afbeelding van palletdroogwand geplaatst<br />bij <span>Agrifirm Emmeloord</span>

palletdroogwand geplaatst
bij Agrifirm Emmeloord

Bij Agrifirm Emmeloord is een palletdroogwand geplaatst, voor het hoofdzakelijk drogen van zaaigraan.

Bel direct!

Bel Me NU

Top <h4>droogwand.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.droogwand.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/mobiele-droogwanden/">Mobiele droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vaste-droogwanden/">Vaste droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/aardappelwand-droogwand/">Aardappelwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienwand-droogwand/">Uienwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/kistenbewaring-droogwand/">Kistenbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/drukwand-droogwand/">Drukwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/zuigwand-droogwand/">Zuigwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienbewaring-droogwand/">Uienbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/project/">Project</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealers/">Dealers</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealer-fassaert-machines/">Fassaert Machines</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vacature/">Vacature</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/rel//"></a></li> </ul>