Aardappelwand

Aardappelwand

Droogwand.nl is een bewaarsysteem dat ervoor zorgt dat agrarische producten zo goed mogelijk worden bewaard, waardoor de kwaliteit van het product hoog blijft en de uitval laag. Het gaat om producten zoals aardappelen, uien, wortelen maar ook mais, tarwe, zaad en bloembollen die in kisten worden opgeslagen.

Wanneer de producten van het land komen, worden ze zorgvuldig gedroogd en bewaard. Zo wordt rotting en schimmel voorkomen en blijft er een kwalitatief hoogwaardig product over. Dit product kan op het juiste moment op de markt worden gebracht en belandt uiteindelijk op het bord van de consument.

 

Daarom Droogwand.nl

Droogwand.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van droowanden. Zowel vaste als mobiele droogwanden worden gemaakt in onze fabriek in Bant(Noordoostpolder). Doordat de droogwanden al in onze fabriek gefabriceerd worden, wordt de installatietijd in uw loods verkort. Dit heeft als voordeel dat u uw loods zo snel mogelijk weer in kunt zetten. Na de productie is de aardappelwand makkelijk te transporteren. Wij streven als bedrijf naar een optimale kwaliteit van ons product. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met FSC- certificeert betonplex, wat duurzamer is dan bijvoorbeeld multiplex. 

 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Meer informatie?

Heeft u specifieke vragen? Vul het formulier in en we antwoorden op uw vragen. Een beller is sneller.

Klik op onderstaande button en bel met Martijn Snijder. We helpen u graag!

icon
Liever meteen bellen?
Bel Martijn Snijder: 06-30237304
Maak een keuze
Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
Uw telefoonnummer ontbreekt
Uw vraag of opmerking ontbreekt
Afbeelding van droogwand geplaatst<br>bij <span>van den Dries Dronten</span>

droogwand geplaatst
bij van den Dries Dronten

Droogwand.nl heeft bij fa. van den Dries in Dronten een droogwand met dwarsventilatie geplaatst.

Afbeelding van palletdroogwand geplaatst<br />bij <span>Agrifirm Emmeloord</span>

palletdroogwand geplaatst
bij Agrifirm Emmeloord

Bij Agrifirm Emmeloord is een palletdroogwand geplaatst, voor het hoofdzakelijk drogen van zaaigraan.

Bel direct!

Bel Me NU

Top <h4>droogwand.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.droogwand.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/mobiele-droogwanden/">Mobiele droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vaste-droogwanden/">Vaste droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/aardappelwand-droogwand/">Aardappelwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienwand-droogwand/">Uienwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/kistenbewaring-droogwand/">Kistenbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/drukwand-droogwand/">Drukwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/zuigwand-droogwand/">Zuigwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienbewaring-droogwand/">Uienbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/project/">Project</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealers/">Dealers</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealer-fassaert-machines/">Fassaert Machines</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vacature/">Vacature</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/rel//"></a></li> </ul>