kistenbewaring

Kistenbewaring

Met een vaste kistenbewaring is de bewaartechniek optimaal in te stellen. De luchtvochtigheid is bijvoorbeeld uitstekend te regelen, zodat u uw gewas op de beste manier kunt drogen. Bij een mobiele kistenbewaring kunt u in een kort tijdsbestek overal een agrarische bewaring creëren. Iedere droogwand is bevestigd op een pallet, waardoor u de wand gemakkelijk kunt verplaatsen.

 

Het ventileren bij kistenbewaring gebeurt vooral door de palletopening of tussen de kisten. Bij ventilatie tussen de kisten worden de openingen bovenaan en aan de voorkant van de cel dichtgemaakt met behulp van luchtkussens. Dit helpt voor een betere luchtverdeling door de kisten. 

 

Daarom Droogwand.nl

De kistenbewaring wordt gemaakt van duurzame producten genaamd prefab. Deze worden gemaakt in onze fabriek in Bant(Noordoostpolder).  Hierdoor hebben wij maar een paar dagen tijd nodig om deze bij u te monteren. Daarna kunt u de loods meteen weer inzetten.

De vaste droog- en zuigwanden van Droogwand.nl zijn geschikt voor het bewaren van aardappels, uien, graan en bloembollen. Mocht u andere producten voor de droogwand willen zetten, dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie?

Heeft u specifieke vragen? Vul het formulier in en we antwoorden op uw vragen. Een beller is sneller.

Klik op onderstaande button en bel met Martijn Snijder. We helpen u graag!

icon
Liever meteen bellen?
Bel Martijn Snijder: 06-30237304
Maak een keuze
Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
Uw telefoonnummer ontbreekt
Uw vraag of opmerking ontbreekt
Afbeelding van droogwand geplaatst<br>bij <span>van den Dries Dronten</span>

droogwand geplaatst
bij van den Dries Dronten

Droogwand.nl heeft bij fa. van den Dries in Dronten een droogwand met dwarsventilatie geplaatst.

Afbeelding van palletdroogwand geplaatst<br />bij <span>Agrifirm Emmeloord</span>

palletdroogwand geplaatst
bij Agrifirm Emmeloord

Bij Agrifirm Emmeloord is een palletdroogwand geplaatst, voor het hoofdzakelijk drogen van zaaigraan.

Bel direct!

Bel Me NU

Top <h4>droogwand.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.droogwand.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/mobiele-droogwanden/">Mobiele droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vaste-droogwanden/">Vaste droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/aardappelwand-droogwand/">Aardappelwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienwand-droogwand/">Uienwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/kistenbewaring-droogwand/">Kistenbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/drukwand-droogwand/">Drukwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/zuigwand-droogwand/">Zuigwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienbewaring-droogwand/">Uienbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/project/">Project</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealers/">Dealers</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealer-fassaert-machines/">Fassaert Machines</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vacature/">Vacature</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/rel//"></a></li> </ul>