uienwand

Uienwand

De luchtvochtigheid van een uienwand is uitstekend te regelen met een droogwand van droogwand.nl, zodat u uw gewas op de beste manier kunt drogen. Het gewicht in uw gewas blijft constanter, wat in de meeste gevallen een hogere netto opbrengst oplevert.

Dit omdat de producten in kisten bewaard worden, kan het makkelijker vervoerd en verplaatst worden. Dit voorkomt schade aan het product.

 

Waarom een Uienwand?

Een uienwand is een bewaarsysteem dat zorgt voor een optimaal bewaarklimaat van uien en andere gewassen. Hierdoor blijft de kwaliteit van het product gecontinueerd en de uitval wordt tot een minimum gereduceerd. Nadat de gewassen van het land zijn gehaald worden de gewassen opgeslagen in kisten. Door deze unieke bewaarconstructie is het mogelijk om de gewassen op het juiste moment de markt op te brengen. Hierdoor is de consument verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product.

Bovendien is middels een uienwand de luchtvochtigheid beter in te regelen. De gewassen worden hierdoor op de beste methode gedroogd. Niet te snel voor uitdroging maar ook niet te traag voor rotting en schimmels. Ook blijft het gewicht van de gewassen constant dat zorgt voor doorgaans een hogere netto opbrengst.

 

Daarom Droogwand.nl

Droogwand.nl richt zich enkel op het produceren van kistenbewaring voor de agrarische sector. Met ons professionele en bevlogen team zijn we in staat om binnen enkele dagen een droogwand te produceren. Door onze unieke prefab-methode zorgen we voor een korte installatietijd op de locatie zelf. Dit zorgt voor een zo kort mogelijke uitval waardoor de loods zo min mogelijk wordt belast. Bovendien wordt op onze eigen locatie gebruik gemaakt van innovatieve 3D tekeningen waardoor de foutmarge nihil is.

Binnen onze organisatie werken we enkel met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen als betonplex. Hierdoor verlengen we de levensduur van de droogwand optimaal en dragen we ook een steentje bij aan het milieu. Ons enthousiaste team houdt ervan om mooie dingen te maken en gaan geen uitdaging uit de weg. Heeft u een agrarische uitdaging? Wij horen het graag en denken graag met u mee! 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie?

Heeft u specifieke vragen? Vul het formulier in en we antwoorden op uw vragen. Een beller is sneller.

Klik op onderstaande button en bel met Martijn Snijder. We helpen u graag!

icon
Liever meteen bellen?
Bel Martijn Snijder: 06-30237304
Maak een keuze
Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
Uw telefoonnummer ontbreekt
Uw vraag of opmerking ontbreekt
Afbeelding van droogwand geplaatst<br>bij <span>van den Dries Dronten</span>

droogwand geplaatst
bij van den Dries Dronten

Droogwand.nl heeft bij fa. van den Dries in Dronten een droogwand met dwarsventilatie geplaatst.

Afbeelding van palletdroogwand geplaatst<br />bij <span>Agrifirm Emmeloord</span>

palletdroogwand geplaatst
bij Agrifirm Emmeloord

Bij Agrifirm Emmeloord is een palletdroogwand geplaatst, voor het hoofdzakelijk drogen van zaaigraan.

Bel direct!

Bel Me NU

Top <h4>droogwand.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.droogwand.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/mobiele-droogwanden/">Mobiele droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vaste-droogwanden/">Vaste droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/aardappelwand-droogwand/">Aardappelwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienwand-droogwand/">Uienwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/kistenbewaring-droogwand/">Kistenbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/drukwand-droogwand/">Drukwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/zuigwand-droogwand/">Zuigwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienbewaring-droogwand/">Uienbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/project/">Project</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealers/">Dealers</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealer-fassaert-machines/">Fassaert Machines</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vacature/">Vacature</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/rel//"></a></li> </ul>