uienbewaring

Uienbewaring

Belangrijk bij het bewaren van uien is het snel drogen van het product. Door de kisten tegen de drukwand te plaatsen, is de luchtopening afgesloten. De schuine wand in de drukwand creeërt een juiste drukverdeling in de kisten. Voordelen zijn dat de lucht minder weerstand heeft en direct in de kist blaast. Voor een goede ventilatie, zijn kisten nodig met dichte zijwanden.

 

Om ervoor te zorgen dat u uw loods zo lang mogelijk zelf in gebruik kunt houden, maken wij alle zuig- en droogwanden prefab. Door het prefab fabriceren hebben wij slechts een paar dagen nodig om uw droogwand in uw loods te plaatsen. Daarna kunt u de loods meteen weer inzetten. De vaste droog- en zuigwanden van Droogwand.nl zijn zeer geschikt voor het bewaren van uien.  Mocht u andere producten voor de droogwand willen zetten, dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.

 

Daarom Droogwand.nl

Droogwand.nl heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van droog- en zuigwanden. Ieder jaar ontwikkelen wij onze producten steeds verder met als einddoel een optimaal bewaarklimaat creëren voor gewassen zoals uien.

Bij Droogwand.nl werken we inmiddels met meer dan 12 gespecialiseerde en bevlogen droogwand ontwikkelaars die dag in dag uit werken aan uienbewaring en andere agrarische projecten. We vinden dat een droogwand voor iedere agrariër beschikbaar zou moeten komen. Daarom werken we aan de beste kwaliteit, maar houden we de bewaring wel betaalbaar. Wanneer u een uienbewaring systeem bij ons besteld, kunnen wij deze door onze snelle en praktische prefab methode binnen enkele dagen installeren. Hierdoor heeft u nagenoeg geen uitval van de beschikbaarheid van de loods. Ook wanneer u naast de uien andere gewassen zoals bollen, graan, aardappels wilt bewaren, denken we graag mee in oplossingen. Het voordeel is bovendien dat uw gewassen veel langer houdbaar zijn en dat het nettogewicht constanter is. Hierdoor is de opbrengst in veel gevallen ook hoger.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie?

Heeft u specifieke vragen? Vul het formulier in en we antwoorden op uw vragen. Een beller is sneller.

Klik op onderstaande button en bel met Martijn Snijder. We helpen u graag!

icon
Liever meteen bellen?
Bel Martijn Snijder: 06-30237304
Maak een keuze
Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
Uw telefoonnummer ontbreekt
Uw vraag of opmerking ontbreekt
Afbeelding van droogwand geplaatst<br>bij <span>van den Dries Dronten</span>

droogwand geplaatst
bij van den Dries Dronten

Droogwand.nl heeft bij fa. van den Dries in Dronten een droogwand met dwarsventilatie geplaatst.

Afbeelding van palletdroogwand geplaatst<br />bij <span>Agrifirm Emmeloord</span>

palletdroogwand geplaatst
bij Agrifirm Emmeloord

Bij Agrifirm Emmeloord is een palletdroogwand geplaatst, voor het hoofdzakelijk drogen van zaaigraan.

Bel direct!

Bel Me NU

Top <h4>droogwand.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.droogwand.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/mobiele-droogwanden/">Mobiele droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vaste-droogwanden/">Vaste droogwanden</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/aardappelwand-droogwand/">Aardappelwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienwand-droogwand/">Uienwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/kistenbewaring-droogwand/">Kistenbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/drukwand-droogwand/">Drukwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/zuigwand-droogwand/">Zuigwand</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/uienbewaring-droogwand/">Uienbewaring</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/project/">Project</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealers/">Dealers</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/dealer-fassaert-machines/">Fassaert Machines</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/vacature/">Vacature</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.droogwand.nl/rel//"></a></li> </ul>